top of page

Glen Meier godt kørende i Zuidbroek


I weekenden blev der kørt supercross i Zuidbroek, og der var Glen Meier på startlisten, til hans første supercross her i vinter. Til slut gik det godt for det danske stjernefrø, der selv fortæller lidt mere om sin weekend her.

Glen Meier: "Jeg var i weekenden i Holland og køre mit først supercross-løb i år i Zuidbroek. Jeg kørte med i SX2 Inters. Jeg kvalede' ind til finaleheatene både lørdag og søndag. Lørdag sluttede jeg som 6'er og 7'er i de to heat, og søndag sluttede jeg 4'er i første heat og lå 5'er i andet heat, da jeg så var en tur i jorden og sluttede 10'er. Jeg blev nr. 6 samlet på weekenden, og kvalede' ind til at køre superfinale, hvor top 6 samlet i både SX1 og SX2, fik lov at køre med. Der endte jeg som nr. 8, så det var en rigtig fed weekend, og jeg glæder mig bare til ADAC Supercross starter om små 2 uger, som jeg også skal køre!"

Resultater fra Zuidbroek her:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page