top of page

Kim Sørensen havde en sjov weekend i Holland


Kim Sørensen var også en tur til supercross i Zuidbroek her i weekenden, og selvom der var mange gode kørere til start, så viste danskeren flaget flot. Vi har fået en lille status fra ham, her dagen derpå.

Kim Sørensen: "Zuidbroek Supercross her i weekenden gik egentlig fint. I løbet af lørdagen følte jeg mig bedre og bedre tilpas på banen, for hver gang jeg var ude, og jeg havde det rigtig sjovt. Jeg fik også kørt nogle fornuftige heat. I det indledende heat blev jeg nr. 6, hvor 4 gik videre. I opsamlingsheatet til semifinalen blev jeg nr. 3. I semifinalen nr. 7 og i last chance nr. 7. Jeg formåede desværre ikke at komme med i finalen. Der var rigtig mange hurtige gutter dernede, og jeg havde måske ikke lige heldet med mig mht. gode starter.

Søndag var lidt en øv-dag. Ingenting ville rigtig lykkes, og jeg var lidt uheldig med en defekt forbremse, lidt småstyrt osv. Jeg kom til semifinalen, og det blev desværre endestationen for mig denne gang. Lidt ærgerligt, for jeg tror godt, at med lidt held og gode starter, at jeg ville have kunnet komme i finalen. Men vigtigst af alt, så havde jeg en sjov weekend på raceren!"

Foto: Sportainment

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page