top of page

Sam kæmpede med drilsk skulder i Zuidbroek


Sam Korneliussen var også en af de danskere der var i Zuidbroek i weekenden, men desværre havde han stadig mén efter et styrt til supercross i Arnhem. Han forsøgte dog at køre alligevel, og her er lige en lille status på weekenden og på skaden fra ham.

Sam Korneliussen: "Jamen jeg var jo i Arnhem til EM i Supercross weekenden inden Zuidbroek, hvor jeg i tidskvalen' sprang for kort midt i en rytmesektion. Jeg røg forover, og landede på skulderen. Jeg blev tilset på banen, hvor de sagde jeg skulle kalde det en aften, desværre. Ugen op til Zuidbroek, har der været lægevagt, kiropraktor og læge indover. Jeg har rykket nogle ledbånd over, som holder kravebenet på plads, hvilket man skal give ro, og så starte genoptræning med. Idet at der ikke var så meget der kunne skades mere, valgte jeg er drage sydpå til Zuidbroek, for at forsøge at køre, og få lidt supercross ind i kroppen. Fredag havde jeg 2 x 5 minutter på banen og fik stille kørt mig ind på hvad skulderen kunne holde til. Lørdag var raceday og jeg gjorde hvad jeg kunne, trods den dårlige skulder, men det var ikke nok til at være med i finalen, og søndag blev fra sidelinjen, desværre. Der er nu et par uger til den tyske ADAC- serie starter, hvor skulderen kan komme sig! Og det er heller ikke helt på plads, at jeg har en startplads dernede, så nu må vi se!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page