top of page

Gotland Grand National udvider til Finland


2016 udgaven af det populære Gotland Grand National (GGN) er netop blevet afviklet på den svenske Ø Gotland, og nu meddeler arrangørerne, at der i 2017 udvides til Finland med Vierumäki Grand National.

Vierumäki Grand National (VGN) er et 3-timers løb, som vil blive afholdt den 26. - 27. maj 2017 i området omkring en gammel militærbase og lufthavnen i Vesivehmaa. Et sted der er nemt at komme til fra hele norden, og det forventes at 1500 enduro, motocross & cross-country kørere fra Finland, Sverige, Norge, Danmark, Estland, Letland, Litauen og Rusland vil deltage – hvilket gør det til det største motorsports ewvent i Finland.

"Vi har studeret europas førende enduro & cross-country løb, samt organisationerne bag dem, tæt. Vi har lært meget om hvordan man laver et løb der bliver en komplet oplevelse, og en fornøjelse for kørere, uanset hvor hurtigt eller hvilken klasse de kører i.

Det første år vil vi kunne tage imod 1500 kørere og pladserne ryger formentligt hurtigt, da interessen for løbet allerede har været ekstrem stor" siger arrangør Juuso Pulliainen.

Løbet bliver kørt på en 20km stor bane I området omkring Vesivehmaa lufthavn, og banen vil bestå af hurtige sektioner, dybt sand, skov og mark-sektioner, der alt sammen vil gøre det til en uforglemmelig oplevelse for kørerne.

Formatet i VGN er det same som ved det legendariske Gotland Grand National og der vil være en bred vifte af klasser for en hver cykel størrelse samt kører-niveau.

I den unikke "racevillage" der er placeret I Finlands største sportscenter, Vierumäki sports center, findes der gode muligheder for overnatning mm. Vierumäki tager endda tidligt imod kørere og åbner deres egen enduro bane, så kørere kan vænne sig til terrænet.

24MX Early Exclusive package: Lige nu tilbydes der et begrænset antal tilmeldings-pakker, der giver store fordele til kørerne. De første kørere der tilmelder sig i hver klasse modtager en "24MX Early Exclusive package" der giver:

-Startplacering I første række af hver start

-Eksklusive tilbud på dele og tilbehør fra 24MX

Tilmeld dig før de eksklusive pakker er væk!

Link til hjemmeside og tilmelding ("notification"):

http://en.nordicsportevent.se/evenemang/evenemang-vgn/evenemang-vgn-sv

Link til booking af ophold:

https://www.lyyti.fi/reg/Finland_Grand_National__26285_2017__Vierumaki_majoitus_accommodation_0343

Find vej til Vierumäki:

https://goo.gl/maps/mij4VgV1jKu

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page