top of page

Bedre dansk supercross-aften i går


Lørdag aften var der igen bud efter de danske drenge, både i Tampere og Stuttgart. Og heldigvis blev aftenen med noget mere succes for de fleste af dem, selvom konkurrencen også var rigtig hård.

I Stuttgart lykkedes det igen Glen Meier at komme til de pointgivende heat i SX2-klassen, igen med en af de bedste tider. Det betød en god startplacering for Glen, der især i andet heat kørte rigtig flot, og tog tredjepladsen. I første heat blev han nummer 8. Desværre var der ingen finaler til Frederik Goul Jensen. SX2-klassen blev lørdag vundet af Luca Nijenhuis, imens Stefan Büttner vandt titlen som prins af Stuttgart. I SX1 blev finalen en dramatisk affære, hvor der måtte omstart til halvvejs igennem, men udfaldet blev ligesom den første aften, med en sejr til amerikanske Nick Schmidt, der også vandt titlen i Stuttgart samlet.

Du finder alle resultater fra Stuttgart her: https://www.race-monitor.com/Results/Race/49679

I Tampere var der også noget mere held i sprøjten for Jakob Kjær Nielsen og Kim Sørensen, der begge var ude og køre finaler, og her var Jakob bedst med en ottendeplads i begge! Den ene blev vundet af Jere Haavisto, imens den anden blev vundet af Hugo Basaula.

Find resultaterne fra Finland her: https://www.race-monitor.com/Results/Race/49549

Foto: Stuttgart Supercross

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page