top of page

Første aften i München


Den tyske ADAC SX Cup ruller videre, og denne weekend er turen kommet til München, hvor anden afdeling i kampen om titlen skal stå. Et par danske drenge var taget den lange vej til Bayern, men til slut var det med blandet held, på den første aften.

Glem Meier har godt med fart på indendørs. Det beviste han i sidste weekend, og de takter fortsatte det danske stjernefrø i München, da han kvalede' hurtigst i sin gruppe i SX2-klassen, og var klar til de pointgivende heat. Her var der desværre ikke så meget held, og danskeren måtte slutte aftenen som nummer 10. Sejren gik til tyske Stephan Büttner, foran Julien Lebeau og Clement Briatte fra Frankrig. Desværre ingen heat til Frederik Goul Jensen i går.

I SX1 var der kommet et par ekstra karle på startlisten fra USA siden Stuttgart i sidste weekend, og det betød ekstra trængsel i toppen. Gavin Faith er netop kåret som australsk mester i supercross, og i går tog han sæsonens første tyske skalp, foran landsmændene Kyle Cunningham og Jace Owen.

Resultat, ADAC Supercross München:

SX1, final:

1. Gavin Faith - Honda

2. Kyle Cunningham - Suzuki

3. Jace Owen - Honda

4. Nick Schmidt - Suzuki

5. Charles Lefrancois - Suzuki

6. Chris Blose - Yamaha

7. Loic Rombaut - KTM

8. Sulivan Jaulin - KTM

9. Dominique Thury - KTM

10. Steve Mages - Yamaha

11. Paul Coates - Kawasaki

12. Boris Maillard - Suzuki

SX2, samlet:

1. Stephan Büttner - Kawasaki

2. Julien Lebeau - Kawasaki

3. Clement Briatte - Kawasaki

4. Luca Nijenhuis - Kawasaki

5. Gradie Featherstone - Suzuki

6. Chris Bayliss - Honda

7. Brian Hsu - Husqvarna

8. Nolan Cordens - KTM

9. Adrien Malaval - Suzuki

10. Glen Meier - KTM

11. Oliver Kaas - Honda

12. Paul Haberland - Suzuki

Der køres igen i dag!

Foto: Steffen Schollbach / www.pixel-cross.com

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page