top of page

Gryning tilbage på cyklen


Mathias Gryning er kørende igen efter sin skulderoperation, og vi fik derfor en status fra ham, hvor han fortalte lidt om hvad han arbejder på i øjeblikket, hvordan hans setup ser ud næste år og hvem han skal træne med.

Mathias Gryning: "Efter min operation har jeg slappet af, nyt fritiden og egentlig bare passet min skole og genoptræning. Jeg startede hurtigt på genoptræning, sammen med Kenn og Andreas fra Nørrebro Fysioterapi, som var rigtig flinke at tilbyde mig noget hjælp til min skulder. Det startede med at vi “håbede” på, hvis alt gik vel, at jeg kunne være tilbage på motorcyklen i starten af Januar, men med hårdt og konstruktivt arbejde, kunne jeg for et par uger siden så småt træne på raceren igen. Efter 4 måneder uden cross var jeg lidt bekymret, men efter omstændighederne synes jeg det fungerer fint, og vigtigst af alt, så fungerer skulderen rigtig godt. Jeg ligger nu og træner lidt på en 350cc, og føler mig egentlig godt tilpas på den lidt større maskine.

Jeg har forlænget min kontrakt med Westside Racing til sæson 2017 og er rigtig glad for denne aftale. Vi mangler stadig at få afsluttet nogle ting, som vi arbejdede for i 2016, så det ser jeg rigtig meget frem til. I 2017 har jeg indgået et samarbejde med Brian Kjær Jørgensen, som jeg ser rigtig meget frem til at komme ordenligt igang med. Brian skal hjælpe mig med en masse små ting, så det hele kan blive sat sammen til en højere enhed, så jeg kan få opnået et par af de delmål jeg har sat mig selv.

Jeg skal køre den Danske DM-serie, det Svenske Mesterskab, samt de EM-afdelinger som kalenderen tillader. Nu skal jeg bare have kørt en masse timer i kroppen og fokusere frem mod næste sæson, som bliver rigtig spændende.

Endnu en gang kæmpe tak til alle som har hjulpet mig, støttet mig og bakket mig op igennem sæsonen. Familie, venner og sponsorer, samt hele Team Westside Racing. Au2parts, Sørby VVS, Bridgestone Tires, Nørrebro Fysioterapi, TwoTwoMotorevents, Ivans Dækcenter, CTI knee braces, Sports Team Næstved, Valvoline, The Six, KTM Skandinavien og SOS Racing Parts."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page