top of page

Kærgaard kæmper med internationalt


Sebastian Kærgaard er Danmarks største es når det kommer til pitbikes, som han både sælger og dyster på internationalt, og vi har fået en snak med ham om hans 2016-sæson, ligesom han også løfter lidt af sløret for 2017. Læs status fra Sebastian her.

Sebastian Kærgaard: "Jamen, i år blev jeg dansk mester med maksimumpoint, selvom mit fokus har ligget i England, der kan betegnes som en slags "EM" for pitbikes. Derovre var mit klare mål en top 3 fra start, og efter at have ligget 2'er hele sidste halvdel af sæsonen, og hentet ind på 1. pladsen, ødelagde jeg det lidt op for mig selv til sidste afdeling og endte med at tabe 2. pladsen med sølle 8 point. Så i England blev jeg 3'er i år. Til VM i Frankrig blev jeg 13'er. Næste år skal jeg køre fuld Minibike Champs-serien i England igen, for det belgiske GPcube team på Bucci Pitbikes. Ydermere skal jeg køre fuldt dansk mesterskab, hvis ikke de kolliderer med noget af det andet, og VM, der også bliver kørt i England. Mit mål næste år er at blive dansk mester, at køre med om sejren i det samlede mesterskab i England, samt en top 5 til VM i 160cc Pro klassen. Jeg har lavet en aftale med Brian Kjær Jørgensen, for at hjælpe mig på vej, så jeg tror at der sker gode fremskridt igen næste sæson. Jeg har allerede en række ting jeg arbejder på over vinteren!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page