top of page

Spektakulært banedesign til Yamaha Supercross 2017!


Der er stadig lidt over en måned til, at Europas bedste supercross-kørere indtager Boxen, med dragne sværd og pokaler på hjernen, men for dig der allerede nu sidder og ryster efter dit årlige adrenalin-tilskud – som burde lægeordineres i rigelige mængder, og indtages med fest og farver, via drop i halspulsåren – så lad os hælde lidt ekstra brændstof på forventningens bål! Vi er nemlig klar med banedesignet, og som altid, så er der blevet lagt kompetente hoveder i blød, for at komme op med noget nyt, der samtidig giver plads til alle de mange hæsblæsende ting der kommer til at ske, når Yamaha Supercross 2017 ruller igennem Herning, som en lun tyfon af action og spænding! Tag et kig på det lige her! Flere nyheder og spænden tiltag i vente!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page