top of page

Tang træner til A-klassen


Mathias Tang har været et stort talent i flere sæsoner, og han var i år med til at gøre tingene spændende i B-MX2, hvilket til slut sendte ham op i A-klassen til næste år. Det skal blive spændende at se, hvad han kommer til at bringe, og vi fik derfor en snak med ham om næste sæson.

Mathias Tang: "Jamen lige nu laver jeg en masse kondi- og styrketræning, og jeg prøver samtidig at få kørt så meget som muligt på crosseren, så jeg kan blive klar til min første sæson i A-klassen. Jeg skal desuden til Italien i februar en uge, hvor jeg håber også at få en masse timer i kroppen. Næste år har jeg ikke rigtig sat nogen mål for endnu, men i A-DM, håber jeg da at kunne være med i top 10, og alt efter hvordan farten er, så vil jeg gerne køre lidt mere i Sverige og prøve kræfter med dem derover. Så alt i alt skal jeg have et lærerigt år, hvor jeg da håber at ligge til i den gode ende når støvet har lagt sig til slut!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page