top of page

Kaalund med mod på fremtiden


Kenneth Kaalund har ikke haft meget held med sig i 2016, men nu skriver vi 2017 på kalenderen, og derfor er det da også en fortrøstningsfuld #444, der kigger frem imod den kommende sæson.

Kenneth Kaalund: "2016 har slet ikke været min sæson! Alt har været imod os: Tekniske fejl, småskader og uheld. Jeg startede sæsonen ud hos Jegstrup-Cross-Center på TM, og skiftede hen over sommeren tilbage på Yamaha. 2017 skal foregå i samarbejde med EasyMX, stadigvæk på Yamaha 250f. En målsætning efter sådan en sæson, vil jeg ikke råbe højt med, men jeg ved bestemt hvor jeg hører til og hvad jeg kan! Jeg får den ultimative opbakning fra familie, team og venner til sæson 2017, og derfor ved jeg hvad vi kan nå. Lige nu bruger jeg tiden på styrke- og konditionstræning, samt så meget kørsel på raceren som muligt, med min coach og mekker' i 2017, Kim Kristensen #317. Vi vil i 2017 køre fuld DM-A serie, samt så mange danske løb som muligt. Udlandet er uvist endnu, da jeg også har en uddannelse at tænke på, og der skal jo tid og penge til. Til sidst skal det siges, at jeg blot er taknemmelig for at være nået hertil, specielt efter min skade tilbage i 2013, hvor jeg fik at vide, at jeg ikke kom til at gå ordentligt, løbe, træne og specielt ikke køre cross igen. Derfor vil jeg skænke en kæmpe tak til min fantastiske familie, kæreste, venner, Christian Juul og Kim Kristensen, som altid har troet på mig og presset mig på de rigtige tidspunkter! Jeg ville aldrig være nået hertil uden jer! Og tak til EasyMX, som giver mig chancen for at vise mit værd næste år."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page