Frederik Goul med fremtiden på plads


Frederik Goul Jensen har haft et par sæsoner hvor der er blevet satset benhårdt på supercross, men det skal ændres i den kommende sæson, hvor der er blevet lavet en ny aftale, der skal hjælpe ham med at nå målene. Han fortæller selv lidt mere her.

Frederik Goul: "Jeg har lavet en 2-årig aftale JØ-Arts Racing og Honda. som jeg skal køre for i 2017-2018. Alle løb er ikke på plads endnu, men Jeg skal køre A-DM og nogle ADAC MX Masters, men hvad for nogle, er ikke på plads endnu. Jeg er rigtig glad for det samarbejde jeg har fået, Det er nogle rigtig fine folk, som står bag en og støtter en 100 %. Jeg følger at der er styr på mit bagland i år og jeg er sikker på det nok skal blive godt. Jeg har haft to knap så gode sæsoner, hvor der også har været lagt mere vægt på supercross, og knap så meget i det udenfor. Men efter den her aftale, og de folk som står bagved og hjælper, er jeg klar til at kæmpe for at det lykkes! Og jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang med sæsonen!"

MX-Indexbanner.jpg
fxr.jpg
Facebook Nyheder