top of page

Sjøholm sigter mod et godt 2017


Mads Sjøholm havde ikke just det 2016 han havde håbet, men derfor ser han alligevel frem imod den kommende sæson med optimisme, og et håb om revanche. Vi fik en status fra ham.

Mads Sjøholm: "2016 gik ikke helt, som jeg havde håbet på. Jeg startede fint ud til første ADAC afdeling i Fürstlich Drehna; men så begyndte det straks at gå ned af bakke allerede weekenden efter, hvor jeg udgik af første heat i Randers og blev nummer 4 i andet heat. Resten af året er ikke rigtig noget at prale af, så det lader vi ligge. Mine forberedelser til 2016 var heller ikke optimale. Jeg døjede meget med store smerter fra skruerne i min mund, hvilket jeg også gjorde igennem hele sæsonen, så jeg kunne ikke rigtig få kørt det jeg skulle - det samme gjaldt konditionstræningen. Jeg var dog rigtig glad for Yamahaen og følte egentlig, at det gik okay op mod sæsonstart. Planen for 2017 har også været lidt af en rutschetur indtil videre. Allerede i juni 2016, besluttede jeg at stoppe samarbejdet med SHR-motorsports til sæsonen 2017, fordi jeg vidste, at jeg skulle opereres omkring marts, hvilket selvfølgelig ville ødelægge hele sæsonen. Derfor passede det mig perfekt, da Rene Petersen fra RP Auto tilbød mig at låne hans 350’er, så jeg bare kunne ligge at køre på et eller andet, indtil jeg vidste mere omkring planerne. Lægerne har nemlig valgt, endnu en gang, at udskyde min kæbeoperation, så jeg kommer alligevel til at køre i år. Herhjemme i Danmark fortsætter jeg samarbejdet med OC Racing samt MA-Engines og i Tyskland kommer jeg til at køre for BvZ Racing Team. Herhjemme skal jeg køre A-DM i MX2 og i udlandet bliver det ADAC Youngster Cup og det tyske mesterskab i MX2 på en KTM 250F. Jeg er glad for de mennesker jeg samarbejder med, så jeg glæder mig meget til at sæsonen starter. Jeg har fået kørt en del de sidste par måneder, (jeg har fået opereret skruerne ud), og planen er at komme sydpå i vinterferien. Jeg har helt klare målsætninger til næste år, og jeg vil gøre mit bedste for at nå dem. Til slut vil jeg gerne takke Yamaha Danmark samt KS Motor for samarbejdet igennem 2016."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page