top of page

Forløsningen - AMA SX


Man har glædet sig, men har gisnet og så har man gjort sig en hel masse tanker. Men der er ikke noget der sætter tankerne på plads, og får klaret hovedet, som når den amerikanske supercross-sæson endelig bliver sparket i gang! Og det gjorde den i Anaheim i nat, med bulder og brag, og godt med svar, der så kunne skabe nye spørgsmål, til alle nørdehovederne. Vi har resultater og video til dig!

NB: Husk ikke at scrolle for langt ned, hvis du ikke vil se resultaterne!

250 main:

450 main:

450

Ken Roczen var på forhånd udråbt som den store favorit, og det var da også en K-Roc der fulgte den knusende selvsikre optakt, op med en knusende sikker magtdemonstration. To starter og to sejre i løbet af aftenen, og så vandt han finalen med lige godt 15 sekunder, ned til Ryan Dungey. Marvin Musquin tog tredjepladsen, foran Jason Anderson, og en Eli Tomac, der allerede viste svaghedstegn.

Resultat, Anaheim:

1. Ken Roczen - Honda

2. Ryan Dungey - KTM

3. Marvin Musquin - KTM

4. Jason Anderson - Husqvarna

5. Eli Tomac - Kawasaki

6. Cole Seely - Honda

7. Davi Milsaps - KTM

8. Weston Peick - Suzuki

9. Josh Grant - Kawasaki

10. Cooper Webb - Yamaha

250

Aaron Plessinger var rigtig godt kørende hele aftenen, men til slut så havde den lange mand ikke et svar, da Shane McElrath sluttede en perfekt premiere, ved at vinde finalen. De to blev efterfulgt af rutinerede Martin Davalos, Mitchell Oldenburg og Justin Hill.

Resultat, Anaheim:

1. Shane McElrath - KTM

2. Aaron Plessinger - Yamaha

3. Martin Davalos - Husqvarna

4. Mitchell Oldenburg - KTM

5. Justin Hill - Kawasaki

6. Jeremy Martin - Honda

7. Dan Reardon - Yamaha

8. Austin Forkner - Kawasaki

9. Jimmy Decotis - Honda

10. Kyle Chisholm - Honda

Vi er igang folkens! Vi glæder os allerede til næste runde!

Foto: VitalMX/GuyB

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page