top of page

Lidt af hvert

Det er snart weekend, og det betyder at der sker en masse! Den officielle Ride365.com/Stewart Racing team præsentation er oppe. Supercross i Goes er lige rundt om hjørnet, med en masse danske navne. Årets første store Europæiske løb er aflyst. Og så har vi en håndfuld videoer til jer.

Men lad os starte med Malcolm Stewart. Her er et par ord fra folkene bag, og de første levende billeder af Malcolm der springer omkring. Tror I på ham?

MX-Index siger: Uanset hvad man synes om Cirkus Stewart, og om Malcolms chancer, så har de stadig en egenskab til at skabe overskrifter og røre. I en verden hvor pengene kommer til dem der bliver set - og ikke nødvendigvis til dem der kører stærkest - så er det nok en fremgangsmåde og en tendens vi kommer til at se mere og mere i fremtiden.

Supercross i Holland? Det holder vi selvfølgelig øje med. Du kan finde alle danskerne på startlisterne, lige her: http://smz.mxhosting.be/info/rijders/

Der var lagt op til en af årets første styrkeprøver i spanske Red Sand her i weekenden, med mange store VM-navne på plakaten, men desværre oplever den spanske østkyst meget ekstremt vejr, med både regn og sne, så man har valgt at aflyse. Se for eksempel her, hvad Brian Kjær Jørgensen og Seva Brylyakov fik tiden til at gå med, under en træning i løbet af ugen.

Årets tredje slag om AMAs supercross-trone skal udkæmpes i Anaheim i morgen. Tag en digital tur rundt på banen her, og lad op med Dirtsharks video fra San Diego i sidste weekend.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page