top of page

Højris gør status


Det har været en travl vinter for Frederik Højris, hvor han ikke mindst har prøvet sig af til den britiske Arenacross-serie, hvor han har leveret flere gode præstationer, og fået nogle gode erfaringer med sig videre. Vi fik ham til at kigge tilbage på hele sæsonen i England, og komme med en status.

Frederik Højris: "Så fik jeg kørt det sidste Arenacross i weekenden, og det har været en totalt fed oplevelse at køre derover, selvom jeg ikke var med til den første afdeling. Sådan over alle afdelingerne, er det gået rigtig godt, og jeg har haft nogle stabile heat og stadig vist at jeg kunnet være med helt i toppen. Det team jeg kom over til, modtog mig med åbne arme og var meget professionelle mennesker at arbejde med, og det er jo altid fedt, når det hele var lidt nyt for mig. Jeg vil gerne takke hele team Xbladez WD40/Husqvarna og DocWob's Import for at give mig muligheden for at komme derover at køre. Det har helt sikkert givet mig noget at tage med videre!"

Vi glæder os til at se hvad Frederik har lært, når DM starter!

Foto: Arenacrossuk.com

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page