top of page

Weekend på vej

Weekenden nærmer sig, og med den en masse spændende ting - ikke mindst det Indonesiske GP, hvor TKO skal ud og forsvare den flotte fjerdeplads fra i søndags. Derfor ville vi da lige bringe dig up to date, med de vigtigste ting inden weekenden.

Og lad os da starte i fornuftig dansk stil, for tidligere på ugen udsendte Husqvarna en video, hvor TKO svinger rundt med sin Husky, sammen med teamkammeraterne Thomas Covington og Conrad Mewse. Giv den et kig!

Ligesom MX2 var spændende i Qatar, så var MXGP-klassen også et kig værd, og vi er helt pjattede med, at Antonio Cairoli ser ud til at være tilbage i topform, som vi kender ham fra hans storhedstid. Giv den her lille video med italieneren et kig.

Og så har Jeffrey Herlings været under beskydning for løjerne i Qatar, selvom man ikke behøver at være den store ekspert for at se, at The Bullet havde ondt. Efterfølgende tog han selv bladet fra munden, og delte et billede af sin ødelagte hånd.

Det er på en helt nybygget bane der skal køres i Indonesien, og der har været lidt problemer med regn her op til GP'et, men vi håber virkelig på, at det bliver tørvejr, så anden omgang VM ikke skal afgøres i en gang pladderræs. Her er en lille video fra banen, som den så ud i starten af ugen.

Uanset hvad, så hepper vi på TKO, ligesom vi også glæder os til at se de andre stjerner - og så er det jo også i denne weekend, at du kvindernes VM skydes igang. (Deres EM starter i Næstved først i april, det husker I også lige, ikke?) Her finder du startlisterne til det indonesiske GP: http://www.mxgp.com/news/timetable-and-entry-lists-mxgp-indonesia

Og som sædvanlig kan du se både lørdagens og søndagens action på www.mxgp-tv.com

Men det er ikke kun i Indonesien at der skal køres. Også på den anden side af atlanten tages der endnu et skridt imod at finde en supercross-mester, og denne weekend er det hele rykket til Toronto i Canada, hvor det er denne her bane der skal køres på:

Husk at du kan følge træningen live her på lørdag: https://www.supercrosslive.com/en-US/race-day-live

Ligesom du plejer at kunne købe adgang til selve løbet her når det kommer op: http://www.supercrosslive.com/live-race

Og så slutter vi lige med endnu et billede fra Indonesien, hvor Thomas Kjer Olsen nyder fabrikslivets glæder, men samtidig ser frem til at komme i gang i weekenden! #gotko

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page