top of page

Nord for grænsen - AMA SX


Det indonesiske GP har trukket overskrifter det seneste døgn, ligesom TKOs fortsat blændende indsats brænder igennem her til lands, men derfor blev der stadig kørt supercross i Toronto i aftes! Vi har video og resultater til dig!

450 main:

450

Det er altid rart at se forskellige vindere, og det ser virkelig ud som om, at Eli Tomac og hans Kawasaki har holdt rådslagning, og besluttet at gøre tingene i fællesskab. I hvert fald vandt ET endnu en finale i går, selvom Ryan Dungey kørte i mål som nr. 2 og holdt tabet af forspring i tabellen på et minimum. Broc Tickle kørte RCH Suzukien på podiet, og henviste derved Chad Reed og Blake Baggett til de efterfølgende pladser.

Resultat, Toronto:

1. Eli Tomac - Kawasaki

2. Ryan Dungey - KTM

3. Broc Tickle - Suzuki

4. Chad Reed - Yamaha

5. Blake Baggett - KTM

6. Cole Seely - Honda

7. Davi Millsaps - KTM

8. Dean Wilson - Husqvarna

9. Justin Barcia - Suzuki

10. Justin Brayton - Honda

Samlet:

1. Ryan Dungey - 196p

2. Eli Tomac - 172

3. Marvin Musquin - 157

250 East

Det er altid rart når en kører tager chancen i Europa, og så tager tilbage til USA og vinder! Og det er lige præcis hvad Zach Osborne gør i øjeblikket. Den tidligere GP-vinder snuppede sin anden finale i Toronto, og forsvarede derved den røde nummerplade fornemt. Adam Cianciarulo tog andenpladsen foran Christian Craig.

Resultat, Toronto:

1. Zach Osborne - Husqvarna

2. Adam Cianciarulo - Kawasaki

3. Christian Craig - Honda

4. Colt Nichols - Yamaha

5. Dylan Ferrandis - Yamaha

6. Joey Savatgy - Kawasaki

7. Jordon Smith - KTM

8. Kyle Peters - Suzuki

9. Cameron McAdoo - Honda

10. Anthony Rodriguez - Yamaha

Samlet:

1. Zach Osborne - 70p

2. Joey Savatgy - 58

3. Jordon Smith - 52

Foto: VitalMX/GuyB

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page