top of page

Grønt over Daytona


Afdelingen af AMA Supercross i Daytona, er altid noget specielt, og den der blev kørt i går, endte ikke som nogen undtagelse. Tingene spidser til, og der begynder at danne sig nogle klare mønstre - men når vi stadig kan blive overraskede, så kan vi næsten ikke ønske os mere.

Du kan finde videoer fra finalerne og heat her: http://offroadvideos.org/ama-supercross-round-10-daytona-2017/

450

I den store klasse var Eli Tomac en svag favorit fra start, og ET leverede da også, da starten gik i finalen. Endnu en sejr blev det til, og han fik derved lukket yderligere en del af forspringet i tabellen. På andenpladsen kørte Jeremy Martin ind, og imponerede i høj grad, i sit første stint på HRC 450'eren. Efter en middelmådig start for Honda i 250-klassen, så ser det måske alligevel ud til, at J-Mart kan blive en faktor for de røde. Jason Anderson kørte Husqvarnaen ind på tredjepladsen, imens Ryan Dungey måtte en tur op igennem feltet, inden han sluttede på fjerdepladsen. Cole Seely tog sidste plads i top 5.

Resultat, Daytona:

1. Eli Tomac - Kawasaki

2. Jeremy Martin - Honda

3. Jason Anderson - Husqvarna

4. Ryan Dungey - KTM

5. Cole Seely - Honda

6. Chad Reed - Yamaha

7. Blake Baggett - KTM

8. Josh Grant - Kawasaki

9. Justin Brayton - Honda

10. Mike Alessi - Honda

Samlet:

1. Ryan Dungey - 214p

2. Eli Tomac - 197

3. Cole Seely - 169

250 East

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at der alle dage har hvilet et umenneskeligt pres på Adam Cianciarulo. Lige siden han kom op fra 85cc, har hele USA, ventet på magien, men udover de første supercross han kørte for snart et par år siden, så er der ventet forgæves. Men i går var han tilbage i front, da han kørte sin Pro Circuit Kawasaki til sejr, og det foran teamkammerat Joey Savatgy. Desuden var det også værd at bemærke, at Dylan Ferrandis kørte sig på podiet, og det ser ud som om, at franskmanden befinder sig godt i USA. Jordon Smith og Zach Osborne lukkede og slukkede i top 5.

Resultat, Daytona:

1. Adam Cianciarulo - Kawasaki

2. Joey Savatgy - Kawasaki

3. Dylan Ferrandis - Yamaha

4. Jordon Smith - KTM

5. Zach Osborne - Husqvarna

6. Lorenzo Locurcio - Yamaha

7. Kyle Cunningham - Suzuki

8. Alex Martin - KTM

9. Luke Renzland - Yamaha

10. Dakota Alix - KTM

Samlet:

1. Zach Osborne - 86p

2. Joey Savatgy - 80

3. Adam Cianciarulu - 77

Foto: Ricky Renner / FLMX Mag

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page