top of page

Træningsskoler og Summercamp med MX8


Brian Kjær Jørgensen træner på livet løs, og han vil også meget gerne hjælpe dig med at blive bedre på din cykel! Derfor kan du nu få en en massiv omgang træningsskoler, med en træner i verdensklasse, og det bliver selvfølgelig billigere, jo flere du tager! Samtidig er det udbytte du får, også langt bedre, når der kan arbejdes godt og målrettet med din udvikling. Det er træning for alle, hvad enten du drømmer om mesterskaber, eller blot vil være lidt mere sikker på maskinen, og undgå for mange skader, uheld og kedelige situationer. Brian kan hjælpe med det hele, og det er for kørere på 65cc og opefter!

MX8, priser:

5 skoler for 1500 + moms

10 skoler for 1250 + moms

MX8 er Brian Kjær Jørgensens nye træningskoncept, der skal give køreren råd og støtte igennem en længere periode, så resultaterne ikke blot bliver bedre, men også bliver hvor de skal til slut. Læs mere på www.mx8.dk eller skriv til bkj8mx@gmail.com.

Og skal du også med på den fedeste sommertræningsskole i Sverige? Så er det bare om at melde sig til!

Det er i uge 28 det foregår, og det er hvert år en intens og hyggelig fornøjelse, hvor der bliver lagt vægt på at blive bedre, på det sociale og på at have det sjovt på crosseren, på den rigtige måde. Det er Bökeslund, Sturup og Ilstorp der lægger underlag til, og det betyder at der kommer til at være både træning i sand, på hårdbane, og på Bökeslunds vidunderlige mellemting. Der er med andre ord lagt op til en uge der kan give forbedringer til alle, uanset hvem du er, hvornår du er startet eller hvad for en crosser du kører på. Udover Brian, så har vi tradition for at invitere spændende gæstetrænere til hjælpe, og til 2017-versionen af campen, vender Jesper Jönsson tilbage som træner, og med sig har han Ken Bengtson, der begge er kørere af den højeste kaliber, og har en masse at give videre til dig teknisk, mentalt og ikke mindst menneskeligt. Vi glæder os alle sammen til at give dig en uge med træning i øjenhøjde! Der bliver fokus på din teknik, dine starter og i det hele taget hvor du skal putte dit fokus, hvis du gerne vil være bedre på cyklen. Og så er der altid masser af tid til sjov, lidt gocart og til at komme lidt ind under huden på de andre kørere og på trænerne. Vi ser frem til en hyggelig uge sammen med jer! Træningsskolen er for 65cc+ og er for alle kørere på alle niveauer! Pris: 2900dkk,- inklusiv strøm. Vi har base på Sturup, hvor der er bade- og toiletfaciliteter, og det er herfra vi kører ud til de andre baner om morgenen.

Meld dig til på bkj8mx@gmail.com.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page