top of page

Bjerregaard godt kørende i Holland


Nichlas Bjerregaard har travlt, og det er godt at se, at den forsvarende danske mester, viser de danske farver rundt omkring, til forskellige løb i Europa. Senest var han en tur i Holland, hvor han kørte blændende til ONK i Markelo, og inden han red videre til ADAC Masters i Fürstlich Drehna her i den kommende weekend, så sendte han os lige en status.

Nichlas Bjerregaard: "Jamen jeg havde en super fed weekend! Jeg kvalede' som nummer 4. I første heat kom jeg fint med fra start, som en 5'er, og jeg fik først kørt mig lidt op og lå og kæmpede den sidste del af heatet om tredjepladsen. I andet heat fik jeg også en god start, som nummer 5 cirka, og jeg får derefter først mig op som nummer 2, hvor jeg ligger en stor del af heatet, men jeg måtte se mig hunted down af Lars Van Berkel, og jeg endte derfor heatet som 3'er, med et fint hul ned til nummer 4. En fed weekend, og jeg føler at der er styr på det og jeg føler mig super klar til første afdeling af ADAC MX Masters her i weekend! Og så skal der også lige lyde mange tak til alle der er med til at hjælpe mig!"

Efter ADAC Masters, tager Nichlas hul på EM-serien, og flyver derefter direkte hjem, for at køre DM i Randers om mandagen - på sin 250 2-takter. Vi glæder os allerede!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page