top of page

Westside Racing klar til kamp på 12. år


På 12. år er Team Westside Racing klar til kamp i den danske motocrossverden! Siden starten i 2006 har teamet udviklet sig i rivende fart og giver medlemmerne fuld valuta for pengene i form af træningssamlinger, både i ind- og udland, et stærkt socialt netværk i mellem medlemmerne, sparring på tværs af klasser, aldersgrupper og niveauer. Alt sammen samlet under den karakteristiske røde tyr, som er blevet teamets vartegn. Team-chef Per Rasksen udtaler: "Lige fra starten, har det været teamets mål at samle kørere fra hele landet, i alle aldersgrupper og på alle niveauer, i et stærkt fællesskab omkring motocross-sporten. Det er glædeligt at se, hvor godt vi lykkes med at holde fast i denne kongstanke, år efter år." Teamet tæller i dag godt 40 kørere, fordelt fra micro begynder-klassen til maxi A-klassen og alt der i mellem. År efter år har teamet været repræsenteret med kørere, der har kæmpet med om de øverste podiepladser i deres respektive klasser. Også i år glæder Team Westside Racing sig til at få skudt Danmarksmesterskabsløbene i gang i alle klasser. Teamet vil være repræsenteret i de allerfleste klasser og med mange gode bud på podieplaceringer: I Mini 65 følger teamet spændt #113 Asbjørn Bjørk Borup I Mini 85 er der store forventninger til #105 Lucas Bruhn I Junior 125 er teamet stærkt repræsenteret, ført an af #475 Oliver Olsen og #168 Jonas Rasmussen, men også andre kørere vil på en god dag kunne gøre sig gældende i toppen I A-MX2 knyttes der store håb til #334 Mathias Gryning og #60 Frederik Højris følger lige efter. Ud over de nævnte profiler, har teamet mange unge kørere, der ligger i laget lige under og som kun mangler de sidste skridt til toppen. Team Westside Racing vil være repræsenteret ved alle DM-A afdelinger i 2017, med ryttergårdsplads og teamtelte. Her vil det være muligt at møde kørerne og få en snak om forberedelser og forventninger til årets DM, ligesom man vil kunne møde teamchef Per Rasksen. Team Westside Racing drives med hjælp fra en række sponsorer. I den forbindelse rettes en stor tak til SEAT, MIS Recycling, VPD Bearbejdning, BE Tømrer- & Snedkerfirmaet, CL Smed a-s og naturligvis West Side Racing som alle støtter op omkring Team Westside Racing i 2017.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page