top of page

Haarup i særklasse i Valkenswaard


Mikkel Haarup har været udråbt som favorit til EM-titlen i 125cc rigtig mange steder, men én ting er spådomme, noget andet er praksis. Men da serien blev sparket igang i Holland, så beviste det danske stjerneskud, at han bestemt ikke har tænkt sig at lade det hele blive ved snakken. To knusende sikre heatsejre, viste en dansker i særklasse, og han kunne fortjent løfte trofæet til nationalsangen på toppen af Valkenswaard. Vi fik en status fra ham, efter strabadserne.

Mikkel Haarup: "Weekenden startede tidligt for os i EMX125, da vi skulle køre vores tidskval henholdsvis klokken 8:00 og 8:40, afhængig af hvilken gruppe man var i. Jeg var dog i gruppe 2, og ja, det kunne ikke rigtig have gået meget bedre, for jeg var den hurtigste i tidskvalen. Senere på dagen skulle jeg køre første heat, og her kom jeg afsted inde i top 10, og fik i løbet af de første 10-15 minutter kørt mig op som 1'er. Efterfølgende kørte jeg bare i min egen rytme og kørte i mål 13 sekunder foran nummer 2. Andet heat går lige så fint. Jeg kommer fra start som en 3-4 stykker og får på første omgang passeret dem foran. Derfra var det bare at holde fokus og køre fremad. Jeg kunne køre glad i mål, 26 sekunder foran nummer 2. Jeg er super tilfreds med min kørsel hele weekenden! Nu er jeg tilbage i Danmark, og ser frem til en friweekend, inden det går løs igen i Kegums, Letland!"

Foto Juan Pablo Acevedo

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page