top of page

Danske sejre i Europa


Der var rigtig mange danskere til start i både Tyskland og Sverige, hvor der i anledning af VM-pausen, blev kørt nationale mesterskaber i lange baner i denne weekend. De svenske mesterskaber blev indledt i Borås, imens anden afdeling af ADAC MX Masters rendte over Jauer. Og var det pokaler til de danske drenge? Ja da!

I Sverige var Nikolaj Larsen udråbt som favorit i MX1 på forhånd, og selvom den danske mester havde lidt uheld i det første heat lørdag, så gjorde han det godt igen ved at vinde det andet søndag, og da det sidste måtte aflyses, så kunne danskeren lade sig hylde som vinder i det svenske. I MX2 blev Mathias Gryning bedste dansker, med en samlet femteplads, imens Mathias Jørgensen blev nummer 7 og Jakob Kjær Nielsen blev nummer 18. I Dame-klassen blev Julie Dalgaard nummer 5, men pressede godt på de hurtigste. Alt i alt en flot weekend i det svenske, der dog desværre så endnu et heat få rødt flag.

Se alle resultater fra Borås her: http://mxsm.nu/race/1740393586285809

I Tyskland var der dog også blandede danske bolsjer, når det kom til heldet. Den flotteste præstation, kom fra en af de rød/hvide drenge med mindst hjul, da Magnus Smith formåede at vinde afdelingen i Jauer i Junior-klassen - og det med to heatsejre. Rasmus Pedersen blev nummer 7 i samme klasse. I Youngster-klassen var Glen Meier og Mads Sjøholm på pletten, og der var lidt point til de to danske lykkeriddere. Glen sluttede som nummer 15 og Mads som nummer 17. Nichlas Bjerregaard pådrog sig desværre en håndskade i gårsdagens kval', men vi krydser fingre for, at det ikke er så slemt fat med Nichlas.

Foto: www.mxcarro.se

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page