top of page

Bøtten vendt på hovedet i New Jersey


Der er mange ting motocross er, men forudsigelig, er ikke en af dem. AMA Supercross er inde i sin absolut afgørende fase, og næstsidste afdeling i The Big Apple, bidrog på alle måder til spændingen, på en aften hvor ingen kunne vide sig sikker.

450 Class

Motocross - og supercross - er en sport hvor alle mand kæmper alt hvad de kan, og så vinder Ryan Dungey til sidst. Et plat mundheld fra boldspil, kunne ikke passe meget bedre på årets serie. Eli Tomac har kørt som et bæst de seneste runder, og i sidste weekend lykkedes det endelig, at komme i spids af serien. Men glæden var kort. I finalen i East Rutherford i lørdags, smed Tomac føringen, og så kunne Ryan Dungey tage sejren - efter en kontroversiel situation, hvor det lod til at Marvin Musquin lod ham køre fordi - og så var RD pludselig i spidsen igen, med kun en enkelt afdeling tilbage. Det er stadig muligt for Tomac, der dog skal hente 9 point i Las Vegas for at tage guldet.

Resultat, East Rutherford:

1. Ryan Dungey - KTM

2. Marvin Musquin - KTM

3. Jason Anderson - Husqvarna

4. Davi Millsaps - KTM

5. Blake Baggett - KTM

6. Justin Brayton - Honda

7. Josh Grant - Kawasaki

8. Eli Tomac - Kawasaki

9. Justin Barcia - Suzuki

10. Dean Wilson - Husqvarna

Samlet:

1. Ryan Dungey - 341p

2. Eli Tomac - 332

3. Marvin Musquin - 292

250 East Class

Og hvis man troede at dramaet var begrænset til den store klasse, så tog man fejl. Det store samtaleemne efter finalen, var nemlig hvordan Joey Savatgy måtte se den røde nummerplade forsvinde, da han blev tildelt en straf på tre placeringer, efter at have skåret banen. Zach Osborne vandt finalen i East Rutherford, imens Jordon Smith nu er i front. Både Osborne og Savatgy er dog kun et sølle point efter, så det hele skal afgøres i Las Vegas!

Resultat, East Rutherford:

1. Zach Osborne - Husqvarna

2. Dylan Ferrandis - Yamaha

3. Jordon Smith - KTM

4. Adam Cianciarulo - Kawasaki

5. Christian Craig - Honda

6. Kyle Cunningham - Suzuki

7. Luke Renzland - Yamaha

8. Joey Savatgy - Kawasaki

9. Cameron McAdoo - Honda

10. Anthony Rodriguez - Yamaha

Samlet:

1. Jordon Smith - 160p

2. Zach Osborne - 159

3. Joey Savatgy - 159

Foto: VitalMX/GuyB

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page