top of page

Guldhammer tog første stik


Victor Guldhammer har kørt lidt af hvert de seneste par sæsoner, men siden sjællænderen begyndte at stille op i B-MX1 kontinuerligt sidste år, så har han været flyvende. Seneste triumf kom til første afdeling af B-DM, hvor han styrede sin Kawasaki igennem pladdermængderne, og kunne lade sig kåre som vinder til slut, efter to heatsejre. Victor har sendt os en status, efter strabadserne på Hedeland i lørdags.

Victor Guldhammer: "Vejret var lidt imod os fra starten af dagen, og det gav en masse regn, men jeg prøvede at holde fokus på at forblive positiv og sige til mig selv, at det kun var en fordel for mig. Jeg kørte ud til kval', hvor jeg kørte 3 omgange og satte hurtigste tid, med 2 sekunder ned til den næste, så jeg valgte at blive holdende og spare på kræfterne. I første heat er jeg ikke så godt med ud over bommen, men jeg holder lige på 10 meter mere og tager holeshot, laver et hul til 2'eren, finder godt flow og kører i mål som 1'er til slut. I andet heat får jeg en rigtig god start og tager holeshottet igen. 2'eren presser hårdt på og jeg laver et par fejl, men jeg holder ham og får lavet et lille hul, så jeg kan køre i mål som 1'er igen. Og nu fører jeg DM! En stor tak skal der lyde til GG-Teknik, First Stop Næstved og min træner, Ronni P."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page