top of page

Haarup kæmpede i Letland


Mikkel Haarup kom til Kegums i Letland med den røde nummerplade på cyklen, og selvom han viste god fart i Letland, så var der desværre også lidt uheld til det danske stjernefrø i EMX125, da han kæmpede med en skade han havde pådraget sig i ugen. Han reddede sig dog afsted med skindet på næsen, og vi har fået en status fra ham, ovenpå weekendens strabadser.

Mikkel Haarup: "Så er jeg hjemme igen efter EM i Letland, med gode point på kontoen. Point, som betød meget for mig, da jeg desværre var i den situation, at jeg kom til skade under træning herhjemme i tirsdags i Aulum. Jeg slog den hofte, som jeg blev opereret i for halvandet år siden, hvilket gjorde at jeg slet ikke kunne gå, og samtidig havde mange smerter. Jeg blev undersøgt onsdag og fik taget røntgenbilleder, men de kunne ikke se nok, så jeg var igennem MR-scanning torsdag, hvor de konstaterede, at jeg ikke havde brækket noget inde i hoften, men at den i stedet var fyldt med væske, og noget forslået og medtaget. Lægen gav mig dog grønt lys til at køre, hvis jeg kunne og forklarede at jeg ikke kunne ødelægge noget. Jeg bestemte mig derfor for at prøve det bedste jeg kunne og tage til Letland dagen efter. Min plan var at få så mange point med hjem som muligt. Jeg lavede en tidskval' som nr. 3 i min gruppe. I første heat kom jeg en 13-14 stykker fra start, og jeg fik hurtigt kørt mig op som nr. 5. Men da jeg er ved at overhale nr. 4, springer jeg lidt for langt og ryger forover i et bremsehul. Jeg lander ned på min hofte og har svært ved at få rejst og startet cyklen igen på grund af smerter, men jeg kommer afsted som nr. 25 og får mig kørt op som 17'er. Søndag kommer jeg 9'er fra start og får mig kørt op som 3'er. Det giver mig 24 point i alt, så det er jeg meget tilfreds med, når nu situationen var som den var. Jeg ligger 2'er i mesterskabet, med 18 point til nr. 1. Nu skal min hofte lige have noget ro, og så starter jagten på den røde plade igen i Frankrig om 3 uger!"

Foto: Youthstream 2017 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page