top of page

Dansk strejf på Hangtown


Det er ikke længe siden at de amerikanske mesterskaber i supercross sluttede, og imens alle stadig sunder sig efter Ryan Dungeys exit, så er vi snart blot timer fra at den amerikanske udendørssæson går i gang! Og dem af jer der har kigget startlisterne igennem, har måske lagt mærke til, at danske Joachim Falden står på startlisten i 250-klassen! Det er selvfølgelig altid fedt med en dansker på pletten, og Joachim har lovet en rapport fra løjerne på Hangtown, hvor der forhåbentlig er godt med vind i sejlende for The Viking, som han hedder på de kanter.

Har du lyst til at se med? Så har NBC lanceret en mulighed for at høre det, ligesom vi har til VM! Du finder data på hvordan du ser live motocross fra USA, ved at følge dette link: http://www.promotocross.com/mx/live

(Danmark skulle være med på listen over steder du kan se med fra! Det er i hvert fald hvad vi kan læse os frem til. Du kan også få NBC Sports Gold som app, og den skulle eftersigende spille.)

Og så er der ellers ikke andet at gøre, end at krydse fingre for Joachim og noget fedt race!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page