top of page

Fire ugers pause til Kim Sørensen


Som den opmærksomme bemærkede, så var der intet spor af #87, da der blev kørt heat i søndags i Svendborg, og det var der desværre en rigtig kedelig grund til. Kim Sørensen styrtede under kvalen', og kom til skade med sin hånd, hvilket betyder, at der nu venter en pause for Kim, der selv fortæller lidt mere her.

Kim Sørensen: "Jeg var desværre så uheldig at ryge af under træning/tidskvalen', da jeg var ude for at sætte en ny hurtig tid. Det resulterede i et stykke brækket knogle midt i hånden, og fire uger med poten i gips oven i. Det er selvfølgelig virkelig ærgerligt, og som det ser ud lige nu, så bliver der ingen A-DM i Holstebro til mig. Jeg havde ellers håbet at kunne gøre det godt dernede, selvom jeg jo allerede er så langt bagud, at jeg ikke rigtig har noget at køre for længere."

Kim er til i år skiftet til KTM, og det så ud som om at han ellers havde fundet sig godt tilpas på den nye maskine. Vi håber han er tilbage på maskinen igen hurtigst muligt, så vi kan få ham at se til A-DM efter sommerferien!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page