top of page

Foreløbig VM-kalender 2018


Det er altid spændende hvor VM kommer til at udspille sig, og nu er den foreløbige kalender for næste år ude! Desværre er der stadig et stykke før der står Randers eller Næstved nogen steder - men hey, nu er DM på Danmarks Radio, måske det her var den næste ting vi alle sammen skulle stile efter? Det første du måske bemærker, er at GPet i Qatar ser ud til at udgå, og så er navnet Red Sand kommet på i stedet - som er stedet hvor rigtig mange kørere tilbringer vinteren. GPet i Uddevalla er også på igen, sammen med mange andre velkendte navne, og det hele ser ud til at skulle afsluttes på Imola.

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page