top of page

Bjerregaard tilbage på rette kurs


Nichlas Bjerregaard så frem imod en stærk sæson da 2017 startede, hvor der skulle satses internationalt, og de første takter var da også mere end lovende. Nichlas lignede en der kunne kæmpe med helt i toppen af EM, men desværre satte en skade en stopper for de samlede forhåbninger. Heldigvis er den danske mester nu tilbage på cyklen igen, og med en heatsejr i søndags i Tensfeld, så beviste #377 at farten stadig burde få konkurrenterne til at bide negle. Vi fik en comebackstatus fra ham.

Nichlas Bjerregaard: "Det er godt at være tilbage på cyklen igen. Selvfølgelig er det altid ærgerligt når en skade skal stille sig i vejen, men nu må jeg bare få så meget ud af sæsonen som muligt. Jeg har været tilbage på cyklen i nogle uger nu, og det føles bedre og bedre! Farten vender lige så stille tilbage, og jeg følte mig virkelig godt kørende, til ADAC i Tensfeld, hvor jeg vandt første heat. Jeg valgte dog at sidde over andet heat, fordi jeg ikke følte at jeg kunne holde godt nok ved. Så jeg mangler stadig lidt power i armen. Men jeg knokler på, og glæder mig til resten af sæsonen. Jeg tager et løb ad gangen, og vil bare forsøge at gøre det så godt som muligt, og så forberede mig bedst muligt til næste sæson, hvor jeg forhåbentlig tager grusom hævn!"

Foto: Allan Voss / www.sportsphotos.dk

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page