top of page

Nikolaj Larsen kæmper videre


Nikolaj Larsen har kæmpet lidt med tingene på det seneste, ikke mindst på grund af sin skadede fod, der viste sig at være noget værre medtaget, end først antaget. I sidste weekend var Nikolaj i Sverige, for at forsvare sin røde nummerplade i Varberg, hvor det desværre blev til mere sort uheld for det danske es. Vi fik en status fra Nikolaj ovenpå løjerne i Varberg.

Nikolaj Larsen: "SM i Varberg var en frusterende weekend. Foden var blevet helt i orden, efter jeg fandt ud af, at den ene tå var gået af led, og det var derfor at den blev ved med at gøre ondt. Jeg følte at jeg havde fået trænet godt i de ugers pause der var i løbet af juli. Kørslen fungerede også rigtig godt hele weekenden, men et startstyrt i første heat, gjorde at jeg måtte kæmpe mig tilbage til en femteplads. I 2. heat havde jeg lidt problemer med et skævt forhjul, efter nogle knækkede eger. Men jeg fik kørt en andenplads hjem. Sidste og tredje heat var et kæmpe mudderrace, hvor to styrt og halvdelen af heatet uden handsker resulterede i en 12. plads. Jeg beholdt føringen i den samlede stilling, men satte desværre en masse point til. Det var frusterende at jeg ikke formåede at omsætte kørslen til resultater, men jeg kæmper videre og ligger alt hvad jeg har, i at slutte sæsonen godt af i august og september!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page