top of page

Danskerne stærkt fra start i Estland!


Der er kommet hold fra hele verden, for at forsøge at stikke af med Junior VM-titlerne i 125cc, 85cc og 65cc, og det betyder stærk modstand til de fire danske drenge, der i dag tørnede ud, for at sikre sig et godt udgangspunkt til i morgen. Men nu er det jo heldigvis sådan, at Danmark i disse tider, med stormskridt er på vej imod måske den største guldalder nogensinde, ooooog det betød derfor også, at alle fire danskere var med HELT i toppen i dag. Faktisk var der ingen der var ude af top 5.

Mikkel Haarup må betragtes som en af favoritterne i 125-klassen, og det danske stjerneskud var da heller ikke sen til at leve op til den status. Mikkel snuppede andenpladsen i sin kvalgruppe, og han kommer derfor til at holde godt på bommen i morgen. I 85cc var Magnus Smith godt kørende, og han sikrede sig en femteplads i sin kvalgruppe. I 65cc var den nykronede Europamester i ilden, og Mads Fredsøe levede op til titlen, og sikrede sig hurtigste tid i sin gruppe - og det gjorde han såmænd lige foran Jakob Madsen. Så danskerne havde derved ingen problemer med at kvale' til i morgen, og vi krydser fingre for at de kommer til at kæmpe med helt i toppen. De har helt sikkert farten!

Find alle dagens resultater her: http://www.race-monitor.com/Results/Race/58348

Foto: Youthstream 2017 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page