top of page

God dansk lørdag i Lommel


VM kører derudaf' i de næste weekender, og i denne weekend er turen kommet til det tunge sand i Lommel, der som en polyp altid lader til at drage folk fra hele Europa. Deriblandt også en lille flok danskere, der som altid gjorde det flot, på en bane der bare blev mere og mere svær, som dagen skred frem.

For ikke nok med at sandet var i sit sædvandlige bundløse hjørne, så gjorde en flok kraftige regnbyer deres til, at der var nok at kæmpe med for kørerne, da det nye banedesign skulle afprøves for alvor. Thomas Kjer Olsen kørte ind til bommen i kvalheatet som nummer otte, men en fornuftig start, og flot og stabil kørsel, sikrede TKO en plads som nummer fem i heatet og tilsvarende på starten i morgen. Kvalheatet blev vundet af Pauls Jonass, der langsomt kørte sin teamkammerat Jorge Prado ind. I MXGP-klassen fik vi et fantastisk kvalheat, hvor Jeffrey Herlings kom bagfra, kun for at køre forbi Antonio Cairoli, der ellers havde ført hele heatet, på sidste omgang. Det lover med andre ord godt for i morgen, hvor det går løs igen!

I EMX125-klassen kom Mikkel Haarup til Lommel med 18 point op til førstepladsen, så der skulle en sejr til, og helst lidt held også. Men som nævnt, så er Lommel en sandbane, og vi lægger gerne hovedet på blokken igen, og kalder Mikkel for den hurtigste sandkører i verden på en 125'er i øjeblikket. Efter en lidt uheldig start, pillede danskeren nemlig konkurrenterne en for en, indtil han var i spidsen, og derfra lavede han et hul på et halvt minut til 2'eren. Vi hepper på Mikkel igen i morgen, så han kan gnave yderligere af forspringet i tabellen. Desværre lykkedes det ikke Lasse Storm Junge at kvale' ind i EMX125.

Du kan se alle resultater fra Lommel her: http://results.mxgp.com/mxgp/standings.aspx

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page