top of page

Stærke danske hold til MXoEN


Selvom arrangementet stadig er et par uger ude i fremtiden, så har Youthstream udsendt startlisterne til årets Motocross of European Nations og kvindernes Motocross of European Nations, der afholdes d. 2. og 3. september i Polen. Og de danske hold ser rigtig stærke ud.

Hvert hold består af fire kørere. En i MX2, en i 125 og to 85'ere. Og holdet der skal repræsentere Danmark består af Glen Meier, Mikkel Haarup, Magnus Smith og Rasmus Pedersen. Umiddelbart et hold der godt kunne gå hen og drive det til noget rigtig stort. Danmark har allerede et stort trofæ på holdplan i år, hvor halvdelen af udtagne hold var med, så vi glæder os til at se hvad drengene kan gøre i Gdansk.

Og det samme kan man sige på kvindesiden. Her består hvert hold af to kørere, og Team Danmark ser også her virkelig stærkt ud. Sara Andersen og Julie Dalgaard står på startlisten under Dannebrog, og også her skulle der være grundlag for noget stort!

Vi følger i hvert fald løjerne tæt!

Tags:

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page