top of page

Nikolaj Larsen godt kørende i Hedeland


Nikolaj Larsen havde en perfekt dag i går til fjerde afdeling af DM, og han formåede at skære forspringet i toppen af tabellen til små syv point inden finalen. Vi fik en status fra ham dagen derpå, hvor han også løfter sløret for, at han stiller til start i Uddevalla i næste weekend! (Har du fået købt din billet endnu, så vi kan gøre bjergsiderne røde og hvide?) Læs opdatering fra Nikolaj her.

Nikolaj Larsen: "Det var en god dag i Hedeland. Jeg har været inde i en periode hvor tingene ikke helt et gået som jeg havde forventet, så jeg var opsat på at skulle få vendt skuden til fjerde afdeling af DM. Min kørsel fungerede rigtig godt hele dagen og jeg kunne køre to heatsejre i hus, hvilket var super vigtigt for den samlede stilling. Jeg ser rigtig meget frem imod finalen på Mors om en måneds tid, hvor jeg vil gøre hvad jeg kan for at hente de sidste point i den samlede stilling! Men først gælder det VM i Sverige i næste weekend, og weekenden efter næstsidste afdeling af SM i Västerås, lidt nord for Stockholm."

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page