top of page

Thomas Kjer Olsen kæmpede i Schweiz


Thomas Kjer Olsen har taget sin første VM-sæson med storm, og udfordret alle dem der skulle køre om mesterskabet, ligesom han har udfordret alle dem, der måtte have tvivlet på det danske stortalent. I den forgangne weekend skulle TKO så i ilden endnu engang, denne gang i Frauenfeld i Schweiz, hvor en teknisk hårdbane ventede. Og det blev endnu en weekend, hvor Thomas måtte kæmpe for at forsvare sin samlede tredjeplads, der desværre gled ham af hænde til slut, til trods for at han gjorde alt hvad han kunne, og endda kørte to fornuftige heat. To sjettepladser blev det til, og det gav en sjetteplads samlet på dagen.

Thomas Kjer Olsen: ”At slutte som 6’er var et godt resultat, men jeg havde forventet mig noget mere af den her afdeling. Jeg gjorde mit bedste for at få et godt resultat i begge heat, men jeg kunne ikke matche farten på de forreste. Banen var meget ensporet og det gjorde det svært at lave overhalinger. Der var mange dybe render, og banen var meget fysisk udmattende. Nu går turen til Uddevalla i Sverige, og jeg håber at forbedre mine resultater der.”

Der er dog stadig tid at kæmpe sig tilbage i top 3 for Thomas, og det projekt starter allerede i den kommende weekend, hvor danskeren kommer så tæt han næsten kan være, på at være på hjemmebanen, når VM-feltet kommer til Sverige. Masser af danske fans har allerede meldt deres ankomst til det svenske GP i Uddevalla, for at heppe Thomas frem! Hvad med dig? #Uddevallairødtoghvidt

Foto: Juan Pablo Acevedo

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page