top of page

TKO tilbage på tredjepladsen


Der er ikke mange afdelinger tilbage af årets VM i motocross, og det begynder at spidse til i toppen. Derfor er vi da også mange der holder vejret, og krydser alt hvad vi har, for at Thomas Kjer Olsen kan slutte sit VM, i samme stil som han indtil videre har kørt det. I dag var turen så kommet til tredjesidste afdeling af serien, denne gang i Jacksonville i Florida.

Og selvom Thomas havde lidt modgang, så ser tingene gunstige ud for det danske es! Med en plads som nummer 8 på dagen, efter en lille fejl i andet heat, rykkede TKO nemlig op som nummer 3 i tabellen igen! Benoit Paturel, der ligger på fjerdepladsen, er ude resten af sæsonen, så derfor er Thomas Covington nærmeste aftager af TKOs tredjeplads. Der er dog et spring på 66 point imellem de to, så hvis danskeren holder hovedet koldt til de sidste to afdelinger, så læner vi os op ad det bedste danske motocross-resultat nogensinde #gotko

Sejren i MX2-klassen gik til lokale RJ Hampshire, der fik de lokale fans til at juble, imens USA vs Europa debatten gløder på de sociale medier. Hunter Lawrence tog andenpladsen, foran Thomas Covington, på en varm og fugtig dag i Florida. Jeffrey Herlings vandt MXGP-klassen, og holder derved liv i sit spinkle mesterskabshåb, imens Eli Tomac lukkede munden på et par kritikere, med en samlet andenplads og heatsejr i første heat. Antonio Cairoli lignede en der skulle besegle sit mesterskab nummer 9 i USA, men et styrt sent i andet heat, satte en stopper for den drøm.

Resultat, USA:

MXGP:

1. Jeffrey Herlings - KTM

2. Eli Tomac - Kawasaki

3. Antonio Cairoli - KTM

4. Tim Gajser - Honda

5. Max Anstie - Husqvarna

6. Max Nagl - Husqvarna

7. Clement Desalle - Kawasaki

8. Glenn Coldenhoff - KTM

9. Jeremy van Horebeek - Yamaha

10. Evgeny Bobryshev - Honda

Samlet:

1. Antonio Cairoli - 673p

2. Jeffrey Herlings - 577

3. Gautier Paulin - 545

MX2:

1. RJ Hampshire - Honda

2. Hunter Lawrence - Suzuki

3. Thomas Covington - Husqvarna

4. Jeremy Seewer - Suzuki

5. Mitchell Harrison - Yamaha

6. Chase Sexton - Honda

7. Pauls Jonass - KTM

8. Thomas Kjer Olsen - Husqvarna

9. Brent van Doninck - Yamaha

10. Brian Bogers - KTM

Samlet:

1. Pauls Jonass - 696p

2. Jeremy Seewer - 656

3. Thomas Kjer Olsen - 523

Foto: Youthstream 2017 @ M. Zanzani

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page