top of page

Intet DM på Mors til Rasmus Johansen


2017 har været hårdt ved nogen, men stort set ingen har været lige så forfulgt af uheld, som Rasmus Johansen. På trods af at have haft farten, til at køre med i toppen i stort set alle afdelinger, så har den ene forhindring efter den anden, regnet ned om ørene på fynboen, og nu melder en ny sig. Rasmus må nemlig melde fra til DM på Mors, efter en sprængt blindtarm.

Rasmus Johansen: "Jeg var desværre så uheldig at få blindtarmsbetændelse, og det endte så med at blindtarmen sprang, så jeg har været indlagt i otte dage, hvor jeg sådan set bare har ligget. Det har været svært at få et svar på, hvornår jeg må køre igen, men der går i hvert fald tre uger endnu. Kroppen er dog også rimelig medtaget. Jeg kan ikke gå en tur, uden at blive forpustet, så der ville heller ikke komme noget godt ud af det. Det er selvfølgelig super ærgerligt at jeg ikke kan køre med på Mors, men jeg håber at fremtiden, har mere held at byde på, end hvad jeg har kunnet skrabe sammen i år!"

Vi ønsker god bedring til Rasmus.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page