top of page

Sådan ser du Monster Energy Cup


Hvis du ikke har ligget og slumret under en sten, så ved du at der er Monster Energy Cup i Las Vegas i dag, og det har du selvfølgelig planlagt at sidde oppe og se. Men hvordan kommer du til det, tænker du måske? Vi har i hvert fald fået en del spørgsmål om emnet, så nu prøver vi lige at bryde det ned. Man kan nemlig købe adgang, ligesom man har kunnet til de runder supercross der kørte i foråret. Det koster 30$, eller også kan du være fremsynet, og købe adgang til hele 2018-sæsonen af supercross, og spare lidt. Tryk på "BUY TICKET", så skulle du gerne være på vej!

Du køber adgang ved at følge linket her

Selve udsendelsen starter omkring 3.30 i nat.

NB: Hvis der bliver ved at komme et popup-vindue på siden, der siger du skal købe hele pakken, så skal du blot reloade siden.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page