top of page

Rasmus Johansen satser på revanche i 2018


Rasmus Johansen har haft et mareridt af en sæson 2017, hvor mængden af uheld har virket voldsom for en enkelt kører at bære. Men heldigvis så laver de fynboer af noget specielt, så de altid har mod på at komme igen! Vi har fået en status fra Rasmus på hans sæson, ligesom han også ser frem imod 2018, og giver os sine første tanker om den nye RM-Z450.

Rasmus Johansen: "For at gøre det kort og godt: Så har sæsonen ikke været den bedste når det kommer til resultater. Men jeg har har hygget mig og haft det sjovt, selvom det til tider har været lidt op ad bakke! Jeg føler selv jeg har vist, hvor jeg kan ligge henne i feltet, men det har mere eller mindre været uheld på uheld, der har tegnet sæsonen for mig. Enten med tekniske uheld, eller også har det været kroppen der har taget fusen på mine ambitioner, og jeg har misset flere løb på grund af sygdom. Så jeg håber at jeg har taget uheldet for de næste par år! Det skulle jeg i hvert fald mene, for jeg har tænkt mig at vende stærkt tilbage i 2018! Jeg har lige fået lavet en gammel skade i foden, så når jeg er oven på igen, så begynder træningen mod 2018! Jeg glæder mig allerede til at komme igang igen! For nylig var jeg også ude og prøve den nye Suzuki RM-Z450, og det første indtryk er virkelig godt! Man føler sig tilpas allerede når man kører ud på banen, og man sidder rigtig godt på den. Det nye design gør også, at man virkelig føler at man har fri bevægelse på cyklen. Motoren er blevet bedre, den er meget kvik og har fået et endnu bedre træk! Så grundstenene for et succesfuldt 2018 skulle være der!

Jeg er meget taknemmelig for alle dem som hjælper og støtter mig på alle måder! Min familie og min kæreste, som hjælper mig meget, og selvfølgelig hele Kaduuz Racing, som hjælper med et fedt setup og en motorcykel jeg føler mig super tilpas på! Og selvfølgelig mine sponsorer, som gør det hele muligt! Bakkekildegård Byens Tag, Hans. H. Pedersen ApS, Gylvigs autolakering, Skræps Vognmandsforretning, Midtfyns Bilsyn, Gislev Autohandel, Suzuki og PSE-Parts. Og selvfølgelig også tak til alle der hepper på mig!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page