top of page

Håbløs!


Sådan beskriver Mathias Tang selv sin sæson 2017, hvor han ikke har haft heldet med sig, og skaderne ikke blot truede med at ødelægge sæsonen, men hele karrieren, for den talentfulde sjællænder, med den flotte teknik. Nu er han dog blevet opereret, og kan se noget lys for enden af tunnellen, og vi fik derfor en status fra ham, på hvad der skal ske nu og hvordan løsningen kom i hus.

Mathias Tang: "Min sæson i år har været mere eller mindre håbløs, grundet en gammel skade, der for alvor satte sine spor i år. Skaden skete for halvandet år siden, hvor jeg rev hånden af led og brækkede armen, hvorefter jeg har haft problemer med følelsen i nogle fingre, og ikke har haft muskler og bevæglighed i hele armen! Året er mest gået med sygehusbesøg, fordi jeg selv var overbevist om der var noget galt. Så efter at have været på en del forskellige hospitaler og sygehuse, fik jeg først svaret, at det var nogle nerver og ledbånd i håndleddet der var ødelagte, og at der intet kunne gøres, hvorefter jeg troede min crosskarriere var slut da jeg ikke kunne fortsætte med at køre. Min krop var blevet ekstremt skæv, og jeg havde mange problemer med ryggen og nakken! Jeg havde sådan set givet lidt op, men heldigvis har jeg en far der altid er der for mig, og ikke tager et nej for et nej! Så han fandt endnu et privathospital, hvor de tilbød at lave en kikkertundersøgelse, som jeg fik lavet for et par måneder siden. Her var de så var sikre på, at de godt kunne lappe mig sammen med lidt gaffa og skruer! Så nu er jeg blevet opereret og har fået lavet det ledbånd der var revet over, og allerede efter et par dage kunne jeg strække min lille- og ringfinger ud, for første gang i halvandet år, hvilket er en stor fremgang allerede! Så d. 23 november skal jeg have hevet nogle søm ud og derefter igennem et langt genoptræningsforløb, så jeg er nok først tilbage på maskinen i februar, regner jeg med! Og indtil da træner jeg alt hvad jeg kan af fysisk træning, og har gjort det siden jeg fik håbet igen! Motivationen er igen i top og jeg ser frem til næste sæson, hvor målet bare er at komme igennem alle afdelinger af DM uden skader!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page