top of page

Resultater fra Finland og Tyskland


Der bliver kørt supercross til den store guldmedalje i denne weekend, både i Finland og i Tyskland, og der er danskere med begge steder.

Det var dog i Finland at danskerne markerede sig bedst. Her var Mathias Jørgensen nemlig med hele vejen i finalerne, hvor han kørte en flot tredjeplads hjem i den første, men desværre led en teknisk defekt i den anden, der spolerede et godt samlet resultat. De øvrige danskere kæmpede bravt, men har chancen igen i dag!

I Tyskland synes ADAC SX Cup blot at vokse sig større, og feltet bliver mere og mere potent år for år. Desuden har man til i år, valgt at satse på at gøre 250-klassen ekstra stor, ved at ændre formatet til det, som der også køres i 450'er-klassen. Det er god stil og vejen frem. Sam Korneliussen forsøgte at komme med i SX2, men klarede sig desværre ikke videre til aftenens show. Mads Fredsøe kørte en ottendeplads hjem i 85cc, imens Alex Porsing var med til at levere FMX i verdensklasse. Det var dog franskmændene der sad tungt på det, og Cedric Soubeyras - der var aftenens bedste - endte med at vinde finalen i SX1, imens hans landsmand, Thomas Do, sluttede som nummer 1 i SX2. I den store klasse, sluttede Thomas Ramette og Tyler Bowers podiet af.

Husk at du kan se med fra Tyskland live, igen i dag!

Foto: Tampere Supercross

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page