top of page

Lørdag i Tampere og i Stuttgart


Det blev lørdag, både til det tyske supercross i Stuttgart og til det finske supercross i Tampere. Der var action over hele linjen, og godt med gode danske stænk imellem.

I Finland kæmpede danskerne bravt, og det blev til endnu en finaleplads for Mathias Jørgensen, der fik Kim Sørensen med sig i lørdagens to afgørende heat. Mathias var med hvor det skete i begge heat, og sluttede lørdagen som nummer fem samlet i Finland. Kim sluttede finalerne som samlet nummer 12. Amerikanske Alex Ray tog den samlede sejr lørdag.

Du kan finde resultaterne fra Finland her: https://speedhive.mylaps.com/Events/1479426

I Tyskland var der desværre lidt mere dansker-tomt, selvom Sam Korneliussen gjorde sit bedste, for at komme med i aftenens show i SX2-klassen, dog uden held. Der var dog drama hele vejen rundt, da både styrt og intensitet, kom til at præge en aften med en del røde flag. Til slut var det dog weekendens bedste mand, franske Cedric Soubeyras, der tog sig af sejren, ligesom han også gjorde fredag. Fabien Izoird tog andenpladsen i SX1, foran Cole Martinez. I SX2, gik sejren til britiske Dylan Walsh, efter en finale med rødt flag, omstart og endnu flere styrt. Mads Fredsøe sluttede 85cc-heatet som nummer seks.

Foto: Tampere Supercross

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page