top of page

Magnus Smith på Yamaha de næste tre år


Det danske stjernefrø, Magnus Smith, skifter til Yamaha, og skal køre de næste tre år i blåt for Yamaha Europe, Wozniak MX Racing Team og YSR. Magnus havde et særdeles givtigt 2017, hvor han endte med et tysk mesterskab, og flere medaljer til EM og VM for hold. Desuden lavede han flere gode resultater i sine første optrædener på 125’eren, blandt andet med en flot heatsejr på Hedeland til DM. Næste år skal Magnus kæmpe om DM og den nyligt oprettede ADAC Masters 125-klasse, samt udvalgte afdelinger af Europamesterskabet i 125cc, og arbejdet med at blive klar til den udfordring, er allerede begyndt for det unge talent.

Daniel Wozniak udtaler: ”Det er altid rart at arbejde med talentfulde og dedikerede kørere, og forhåbentlig hjælpe dem til at komme endnu længere op. Magnus har allerede vist, at han har farten til at være med de bedste, og vi glæder os til at se hvad han kan gøre, på sin nye Yamaha. Vi føler at Magnus passer godt ind i teamet, og ser nu endnu mere frem imod næste sæson!”

Hovedpersonen selv, er allerede glad for de indledende takter.

Magnus Smith: "Jeg er rigtig glad og stolt over samarbejdet. Og jeg er allerede helt utrolig glad for at køre på Yamahaen. Nu glæder jeg mig bare til at komme endnu bedre i gang med arbejdet til næste år! Jeg er jo kun 14 år, så det er stort at få sådan en fin aftale."

Magnus Smith har i flere sæsoner været en af Danmarks bedste på en 85cc, og nu skal alle de positive og flotte takter, tages med op på den større maskine.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page