top of page

Glen tørner ud for Kosak igen i 2018


Glen Meier har haft en travl sæson, og har til tider vist klassen i EM og ADAC, ligesom vi også har fået ham at se til DM. Vi var derfor nysgerrige på hvad der skal ske for ham næste år, så vi spurgte, og det kom der lidt svar ud af. Programmet ser nogenlunde ud, som det har gjort de sidste mange år for ham, da han bliver i det samme team, og med fokus på de samme serier.

Glen Meier: "Jamen, lige for tiden ligger jeg og træner de ting der er nødvendige. Kondi- og styrketræning, og så får jeg da også kørt lidt cross. Næste år bliver i vante rammer, kan man sige, da jeg igen skal køre for tyske KTM Kosak, som jeg har gjort i nogle år efterhånden, og mit primære fokus bliver på ADAC Youngster Cup i Tyskland, som jeg også har været en del af, et godt stykke tid. Hvad det ellers bliver til af EMX250, eller eventuelt nogle afdelinger af A-DM, må tiden så vise. Men ingenting er sikkert endnu, ud over ADAC, så jeg hænger i med træningen!"

Glen sluttede som en samlet nummer otte i årets ADAC Youngster Cup, imens han også havde et par gode heat til EM.

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page