top of page

Lørdagsresultater fra Chemnitz og Geneve


Der blev igen kørt supercross for alle pengene i går, både i Tyskland og i Schweiz, og i Tyskland kæmpede danskerne det bedste de havde lært. Det betød at Mathias Jørgensen var så tæt på finalen i SX1 som han næsten kunne have været, men en løbsk amerikaner, læssede danskeren af i sidste sving af last-chance heatet. Det kostede finalen for Mathias, og en udelukkelse for den anden kører, selvom det var en ringe trøst. Den store sejrherre endte dog med at blive Tyler Bowers, der vandt lørdagens finale også, og kunne lade sig krone som samlet vinder af weekenden. I den lille klasse, blev Iker Larrañaga samlet vinder. Desværre var der ikke noget show til Sam Korneliussen, imens Mads Fredsøe heller ikke havde heldet med sig, men alligevel kørte en ottendeplads hjem i 85 på dagen, og ligger nummer 6 i kampen om mesterskabet.

I Schweiz lignede finalen igen en sag imellem Jason Anderson og Marvin Musquin, og de to gik godt til den i starten, indtil El Hombre desværre måtte en tur ned, og derved gav sejren til Marvin. Derfor blev Marvin også samlet vinder af løjerne i Geneve. I SX2, var det Thomas Do der sad på tingene, og også vandt samlet.

Du finder resultaterne fra Geneve her: http://supercross.motorstools.com/results

Foto: www.pixel-cross.com / Steffen Schollbach

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page