top of page

Mads Fredsøe også hos MX-Shop i 2018


2017 har været et fantastisk år for unge Mads Fredsøe, der både sikrede sig EM-guld, VM-sølv og guld til Junior VM med Team Danmark. Det har betydet at Mads fortsat forbliver i vante trygge rammer, hos MX-Shop, da han har lavet en aftale med KTM Skandinavien i 2018. Her er planen klar, og Mads er klar til at tage kampen op i 85cc, med en fuld sæson i EM, ADAC MX Masters og DM.

Forarbejdet er allerede i gang, og det kommer til at kræve forarbejde, da Mads med sine 11 år, allerede er en af de absolut yngste i 85-klassen. Men der bliver gået til opgaven med krum hals, og taget gode noter for hver gang, på vejen imod endnu større mål ude i fremtiden. Mads er et af Danmarks største talenter, og det har man hos KTM nu taget konsekvensen af, og investeret i morgendagen.

Mads Fredsøe: ”Jeg er rigtig glad, og stolt ikke mindst, over at KTM har valgt at kigge i min retning. Jeg befinder mig allerede godt hos MX-Shop, så det er dejligt, at jeg kan blive der. Nu skal jeg ud og knokle, lære og suge til mig, så jeg på den lange bane, kan udvikle mig endnu mere. Vi må se hvor det ender, da dem jeg skal køre imod, er en del ældre end mig, men jeg kommer til at gøre mit bedste, og give den alt hvad jeg har!”

Morten Juel/MX-Shop: ”Vi er rigtig glade for, at Mads Fredsøe tørner ud for os igen næste år. Hans resultater taler for sig selv, og at han allerede har leveret dem i en alder af 11 år, siger lidt om karakteren. Nu skal han bare have plads og tid til at udvikle sig, og vi er glade for, at det blive med MX-Shop som ramme, at udviklingen kommer til at ske.”

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page