top of page

God sæson og trange udsigter for Guldhammer


Victor Guldhammer er en af dem der har kæmpet med i toppen af B-DM i år, og han var ikke langt fra at tage titlen, ligesom han også endte med at køre sig op i A-klassen. Vi fik derfor en status på hans sæson, hvor han også beretter og lidt trange økonomiske kår, som desværre gør det svært for ham til den kommende sæson.

Victor Guldhammer: "Min sæson synes jeg er gået rigtig godt. Jeg har haft nogle rigtig fede heats og godt ræs hele året. Jeg fik vist, at jeg kan være med hvor det er sjovt, men det kræver en del mere kondi og tid, for at holde det tempo som A-klassen kører. Jeg har leveret gode resultater hele året, men desværre var der lige et frigear, som kostede mig DM-titlen. Men pyt med det, jeg har udviklet mig meget gennem året, med at blive bedre til opsætning af maskinen til hvert løb, og så har jeg bare haft de bedste folk bag mig. Nikolaj fra GG-Teknik, som har sørget for god affjedring hele året, og Ronni, min træner, som har fået vendt de dårligste dage til nogle af de bedste, og som virkelig gjorde at jeg blev ved, selvom lysten har været forsvundet lidt. Men jeg er super tilfreds med de resultater jeg slutter med. Som det ser ud lige nu, kommer jeg ikke ud og køre næste år, da økonomien desværre ikke er til det. Jeg har kun lige kunnet få det til at hænge sammen i år, ved hjælp af gode sponsorer. Jeg havde håbet lidt på, at der var kommet nogle tilbud efter det år jeg har haft, men der er ikke rigtig kommet nogle. Jeg cykler lidt for ikke at miste al kondi, men jeg er klar hvis tilbuddet kommer! Til sidst vil jeg sige tak til GG-Teknik, Ivans Dækcenter, Jørn Haar, Allan Møller og min træner Ronni P!"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page