top of page

STAFF BLOG: Rødt sand, del to


Så blev det lørdag, og det betyder at det er på tide for MX-Index, at vende snuden tilbage til det kolde nord. Vi har driblet omkring i Red Sand en hel uge, skudt billeder af et par fornuftige karle, og noteret os endnu mere. Det betyder at vi nu ser endnu mere frem til GP'et, der skal køres her på banerne i marts, og vi planlægger allerede nu, om ikke det ville være bedre at vi var på sidelinjen til det også ...

Faktisk er det Skriverkarlens holdning, at den første blog gav et meget god indblik i forholdene her omkring, så i vanlig manisk stil, vil den her anden del, have et mere filosofisk fokus.

For det første, skal der siges noget om vigtigheden af at forberede sig. At læse på lektien, og møde op til sæsonen, uden at skulle skrive hvad vej gearene ligger på styrpuden. Red Sand er et fantastisk eksempel, på hvor meget en god forberedelse giver til kørere på alle niveauer. Måske er du ikke lige klar til at duellere med Patronen og drengene, men mere sikker på din cykel? Det kan man altid blive. Der findes ikke nogen dårligere plan, end at tonse ud til årets første løb som en fandens karl, der dog sidst sad på crosseren da kongen hed Erik af Pommern, og så efterfølgende måtte skrabes af banen efter første hop. Om det bliver i Red Sand hos Brian Kjær Jørgensen, eller igennem en af de mange andre gode muligheder for at holde kørslen ved lige - sydpå, som på en standhaftig sandbane i nord - så sørg for at få kørt lidt inden sæsonen går i gang. (Gerne med et par trænerøjne på, der kan fortælle dig lidt om teknik.) Det er bare et godt råd. Og det er hermed givet videre.

Dernæst kunne undertegnede godt tænke sig at sætte et par ord, på udsigten til et GP på den store bane i Red Sand. (Kaldet GP-banen. Wow!) For det kan være svært at forestille sig området under et GP, når det meste bare er goldt sand og en enkelt sveden appelsinbusk til at bryde. Men vi må formode, at det hele kommer til at spille. Så sent som i går, var man ved at gøre plads til ryttergård ude bagved, og selvom vi hellere så det svenske GP på programmet, (eller et dansk ditto?) så er det altid spændende med nye steder for VM-karavanen at besøge. GP-banen i Red Sand har tendenser til at blive hullet som en slagmark på Mars, men stadig bevare lidt hårde kanter at boltre sig på nedenunder. Så der kommer til at være bud efter sanddanserne når det går løs, men med det antal omgange som de store kanoner har banket af her omkring, så burde den sidde i skabet. Hvem ved? Måske vi får et af de mest spændende GP'er til dato, fordi alle kørerne kender banen ud og ind?

Det var hvad vi havde til jer fra Red Sand! Vi vender tilbage til stedet omkring GP'et! Måske på åstedet, og ellers så helt sikkert med Skriverkarlen ved roret, når Eurosport gerne skulle vise hele svineriet!

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page